Gebiedsontwikkeling Plan Noordma

Als bestuur van de Wachter stellen we je graag op de hoogte van een inloopbijeenkomst in onze kantine bij de Wachter, locatie Bolwerk 11, op donderdag 25 augustus a.s. vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Het onderwerp van de bijeenkomst zal zijn de verdere inrichting en de uitvoering  van het gebied Noordma. Dit gebied ligt ten oosten van De Wachter, richting De Groeve,  en het Zuidlaardermeer.
Als je hiervoor belangstelling hebt, kun je zelf bepalen wanneer je deze donderdagavond tussen 17.00 uur en 20.00 uur binnenloopt.
De verdere planning en de uitvoering van Noordma zal dan nader worden toegelicht door medewerkers van o.a. Waterschap Hunze en Aa’s, Stichting Het Drentse Landschap, gemeente Tynaarlo en de provincie Drenthe, met behulp van adviesbureau Sweco.  
De oorspronkelijke inrichtingsschets Noordma dateert al van 2011. Tijdens deze inloopbijeenkomst kun je je bij laten praten over wat er in de tussentijd is gebeurd en hoe bovengenoemde organisaties het definitieve uitvoeringsplan willen gaan realiseren.   
We nodigen iedereen van harte uit hierbij aanwezig te zijn. 
Voor meer informatie klik hier of op het kaartje

Geplaatst in Algemeen.